YOHOPI ... Yoga, Hoelahoep en Pilates

Vanaf maart ga ik nieuwe lessen aanbieden. Yohopi genaamd! De naam komt van een samenstelling van Yoga, Hoelahoep en Pilates. 

De lessen helpen je op milde wijze met spieropbouw van je hele lichaam, een sterke core (buik en rugspieren). Ook is er veel ruimte voor ontspannende oefeningen en stretches. Er is een onderdeel hoelahoepen bij, waar de de hoepel om de heupen en evt in de handen swingen. Verwacht geen crazy tricks in deze les. We houden het leuk en eenvoudig.

Dus, als de sportschool niet helemaal je ding is maar je hebt wel zin om groepsverband aan je fitheid te werken dan zit je hier helemaal goed!

Ook als je last hebt van blessures/beperkingen dan zijn er in deze les altijd mogelijkheden voor je. We trainen in een klein groepje met veel persoonlijke aandacht.

We doen een reeks bewegingen die afwisselend spierversterkend, balans vergrotend en stretches zijn. Door de matige intensiteit is het voor iedereen haalbaar. En als je meer uitdaging wilt is daar ook ruimte voor.

 Het is een doorleefd les-programma, zelf beoefen ik deze combi al jaren. Van hieruit besluit ik dit te willen delen, zodat iedereen kan ervaren hoeveel effect het heeft en wat de vele voordelen ervan zijn. Ik sta te popelen om je les te geven!

 

Kijk voor het rooster bij 'lessen' op de website van Movin'Circle.

Tot ziens bij Yohopi!

 

Voel Je Puur

Orthomoleculair Voedingsadvies Breda


info AT voeljepuur DOT nl